Vieren

De beste locatie voor elk evenement.

Een verjaardag, een babyshower, een receptie, een compleet verzorgde bruiloft of een ander evenement? Niets is voor Will’s Nieuwegein te gek. Wij hebben een passend antwoord op elk soort gelegenheid en service. Onze verschillende sfeervolle zalen, bieden de ambiance waar u naar op zoek bent, de juiste locatie is immers van groot belang. We hebben de juiste faciliteiten in huis, om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement een daverend succes wordt. Ieder evenement of feest is voor ons maatwerk, we nemen er de tijd voor. Ook als u op zoek bent naar ballonnen, aankleding, bloemen, kindervermaak, taarten of een fotograaf, kunt u bij Will’s terecht.

Waarom kiezen voor Will’s de beste optie is

Naast dat de multifunctionele locatie uitermate geschikt is voor welk soort evenement dan ook, zijn we ook in staat uw evenement culinair te begeleiden. Will’s is centraal gelegen in Nieuwegein en is via diverse snelwegen zeer gemakkelijk bereikbaar, en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Laat het feest maar beginnen!

elke dag is het weer een feestje.

Groot of klein we beschikken over de perfecte zaal

Sfeer, direct in het centrum

Van grootse feesten tot kleine intieme momenten met uw geliefden.

De beste faciliteiten

Prima muzieksysteem, WIFI en de vriendelijkste bediening.

De kers op de taart

Mogelijkheid tot het kiezen voor ballondecoraties of het boeken van artiesten.

tot wel 225 personen

Een grote en een kleine zaal, passend bij uw wens.

Een evenement op maat

We zorgen voor de juiste culinaire invulling.

voor elke gelegenheid

Van feest tot productpresentatie, Will’s biedt het allemaal.

Will’s zalencentrum, ideaal voor groepen


Bij Will’s Nieuwegein heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee zalen. De zalen zijn flexibel in te richten, waardoor we een totaalcapaciteit van maximaal 225 personen hebben. Door te kiezen voor Will’s, kiest u voor een goed georganiseerde dag waarbij zowel volwassenen als kinderen kunnen ontspannen. We verzorgen uw dag geheel volgens uw wensen. Bent u jarig en wilt u uw gasten graag verblijden met gebak, koffie en thee? Of bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor het vieren van een babyshower, waarbij de hapjes geheel in stijl worden geserveerd? De zalen zijn eenvoudig zelf in te richten, maar beschikken wel al over de juiste faciliteiten. Goed werkend internet, goed geluid zitten er sowieso al bij inbegrepen. Aanvullend kunnen we ook meedenken bij het boeken van een artiest of het regelen van mooie ballondecoraties.