Trouwen

Liefde en geluk staan bij ons centraal.

Jullie huwelijk wordt gegarandeerd een dag om nooit te vergeten. Will’s zorgt ervoor, dat jullie dag precies is zoals jullie het hebben voorgesteld. Onze aandacht, passie, inzet en zorg maakt jullie dag tot een succes. Omgeven door liefde, voorzien we jullie van heerlijke hapjes en drankjes en bieden we een totale capaciteit van 225 personen. Onze sfeervolle zalen, bieden jullie de uitgelezen plek om elkaar het JA woord te geven of de taart aan te snijden. Van de ceremonie tot aan het feest, we maken er iets fantastisch van. Jullie hoeven alleen maar te genieten.

Will’s omgeven door liefde

We zorgen voor een speciale en ontspannen dag

Officiële trouwlocatie

Will’s Nieuwegein is een officiële trouwlocatie, het is dus mogelijk om jullie huwelijk volgens de wet bij ons te voltrekken.

Vierseizoenenlocatie

Onze zalen bieden jullie de ruimte om te trouwen in elk seizoen, gaan jullie voor knus en romantisch of zoeken jullie verkoeling tijdens de stralende zon?

Flexibel huren

Onze zalen zijn flexibel in te delen en te huren voor zowel de ceremonie als het feest. U bent de gehele dag welkom bij Will’s.

Van 20 tot ruim 200 gasten

Van intieme plechtigheid met alleen uw naasten tot een groots en meeslepend feest met vrienden en familie. Alles is mogelijk.

Eindeloze mogelijkheden

Will’s biedt jullie de mogelijkheid om te kiezen voor aanvullende opties als ballondecoraties, fotografie, een artiest of een DJ.

Zorgeloos genieten

Creatieve gerechten, sfeervolle decoratie en de velen technische snufjes, met onze jarenlange ervaring zorgen we voor elk detail.

De meest veelzijdige trouwlocatie

 

Wanneer jullie op zoek gaan naar verschillende trouwlocaties, gaat u op zoek naar iets wat geheel aansluit bij uw wensen. Jullie kunnen kiezen voor unieke trouwlocaties waarbij de sfeer en stijl al staan, deze moeten dan bij u passen. Als jullie ervoor kiezen om te gaan trouwen bij Will’s in Nieuwegein, zijn de mogelijkheden oneindig. Jullie dag is geheel aan te passen aan jullie wensen. U kunt bij ons terecht voor zowel de ceremonie als het diner. De verschillende authentieke zalen, zijn eenvoudig aan te passen en de styling kan geheel naar eigen wens worden geregeld. Een ander groot voordeel is dat we een capaciteit hebben tot wel 225 personen. Kiezen voor Will’s, biedt u een zorgeloze en onvergetelijke dag.

Will’s maakt het verschil

Naast dat u bij ons kiest voor veelzijdigheid kunt u ook denken aan kostenbesparing. De gehele trouwdag kunnen jullie namelijk bij ons doorbrengen. Naast bruiloften, is Will’s namelijk ook beschikbaar voor bedrijfsuitjes, verjaardag en andere feesten. Hierdoor hebben we alles al in huis om er een prachtige dag voor jullie van te maken. Naast een prachtig gevulde ruimte, speelt een goed buffet of diner een belangrijke rol. Onze chef’s bereiden met passie, de heerlijkste creaties en ons personeel doet er alles aan om jullie van alle gemakken te voorzien.