Eten & drinken

Van creatieve bereidingen tot een regelmatig wisselend menu, wij verzorgen een onvergetelijke avond.

De combinatie van een sfeervol restaurant, overheerlijke huisgemaakte gerechten en live muziek, maakt dat u Will’s in Nieuwegein niet snel meer zult vergeten. Of u nu wilt genieten van regelmatig wisselend menu, een uitgebreide lunch, onze welbekende carpaccio of de tournedos, Will’s blijft u keer op keer verrassen. We prikkelen uw zintuigen met live muziek en culinaire creaties. We bieden je meer dan een avondje uit, we bieden een totaal beleving.

De kaart van Will’s wisselt regelmatig van gerechten en wijnen zodat u keer op keer verrast wordt. Naast het à la carte menu is het bij ons mogelijk om te genieten van diverse specials. We kiezen voor herkenbare gerechten met een creatieve twist en gebruiken ingrediënten die veel te lekker zijn om niet te gebruiken.

Verras iemand met een heerlijk diner! U kunt bij Will’s terecht voor een diner bon, tegen elk gewenst bedrag.

Op maandag zijn we geopend voor private dining vanaf 30 personen. Dinsdag t/m zondag zijn we geopend voor diner. Lunchen is bij ons mogelijk op dinsdag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur.

Will’s Nieuwegein, puur genieten

Onze chef’s werken vol passie, met aandacht voor de producten. Puur, eerlijk en ambachtelijk

Voor ieder wat Will’s,

We zijn er voor zowel de echte fijnproevers als de gezellige genieters.

Het beste van het seizoen

Verse producten bereid op een eerlijke en pure manier.

Centraal gelegen

Will’s Nieuwegein is te vinden in het stadscentrum, grenzend aan Winkelcentrum City Plaza.

Vrijdag en zaterdag Live

Geniet van heerlijke wijn en een culinair gerecht, tijdens een live optreden van diverse artiesten. (Data op onze socials!)

een uniek culinair spektakel

Niets zal u ontbreken tijdens een van onze dinnershows, een avond waarbij u geniet van heerlijke gerechten met een onbeperkt drankarrangement, om vervolgens de avond af te sluiten met een onvergetelijke dans.

Geniet van private dinning vanaf 30 personen

Bent u op zoek naar een locatie waar u terecht kunt voor een intiem diner? Of wilt u graag een ruimte reserveren voor een zakelijk diner of een bedrijfsfeest? Bij Will’s Nieuwegein kunt u terecht bij een van de geschikte zalen, zodat u geheel in privacy kunt genieten. Ook kunt u op maandag ons gehele restaurant reserveren. Dit is alleen mogelijk vanaf 30 personen. Ons team staat voor u klaar om u warm te verwelkomen en u te laten genieten van de meest creatieve creaties. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@wills.nl of neem telefonisch contact met ons op 030-630 6511.