Bijeenkomen

Een compleet verzorgde bijeenkomst.

 

Will’s Nieuwegein is de ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst. We denken graag met u mee en zorgen voor de optimale invulling. We beschikken over technische faciliteiten zoals een beamer en goed werkend internet, om uw presentatie, netwerkavond, lezing, seminar of vergadering tot een succes te maken. We voorzien uw bijeenkomst van de nodige creatieve bereidingen, van fingerfood tot walking dinner. Onze locatie beschikt over sfeervolle ruimtes, om ook na een afscheidsdienst even bijeen te komen en rustig na te praten. We bespreken samen hoe je het samenzijn na de afscheidsdienst kunt invullen. U kunt contact met ons op nemen voor info of een rondleiding.

 

uw bijeenkomst in vertrouwde handen

Met klasse en sfeer bieden we de juiste ruimte voor elke gelegenheid

Een sfeervolle locatie

Met onze prachtig ingerichte zalen, weten we moeiteloos aan al uw verwachtingen te voldoen.

Grote en kleine ruimtes

Onze zalen zijn flexibel in te richten, zowel kleine groepen als groepen tussen de 50-225 personen zijn bij ons welkom.

Niets is onmogelijk

Met ruime openingstijden, weten we u altijd te verblijden en vinden we gezamenlijk een geschikt moment, met de best passende zaal.

Will’s denkt met u mee

Will’s helpt u graag bij het organiseren van een succesvolle bijeenkomst, dit doen we met onze jarenlange ervaring.

Alles naar wens?

Of u nu op zoek bent naar een zaal voor een vergadering, een seminar of een beurs, we sluiten naadloos aan op uw plannen.

aan gemak geen gebrek

Gebruik maken van goede WiFi, een projectiescherm of beamer, geheel begeleidt met de beste hapjes en drankjes.

Eten verbindt

 

Eten speelt een steeds belangrijkere rol tijdens zakelijke bijeenkomsten. Will’s Nieuwegein zorgt voor een totale beleving, waardoor u een blijvende indruk kunt achterlaten. Het bezorgen van een onvergetelijke ervaring, dat is waar wij voor staan. Een heerlijke creatie draagt bij aan de productiviteit. Bedenk daarom vooraf goed waar u uw gasten mee wilt verblijden, het is namelijk een moment om even bij te komen en te genieten. Het is bij ons ook mogelijk, om meerdere momenten in te lassen waarop u kunt genieten van een verrassend gerecht, op deze manier stimuleert u uw gasten te netwerken. Samen met u kijken we naar de meest passende momenten. We houden rekening met speciale dieetwensen of allergie wensen en zorgen voor de perfecte invulling. U kunt kiezen uit het à la carte menu, shared dining, waarbij er schalen met gerechten op tafel staan of bijvoorbeeld een walking dinner, waarbij de gasten meerdere kleine gerechtjes voorgeschoteld krijgen. Op deze manier kunt u ongestoord vergaderen en regelen wij de rest.