Recensies

WAT ONZE GASTEN OVER ONS ZEGGEN

Uiteraard zijn wij zeer trots op de kwaliteit en sfeer van ons restuarant, maar minsten zo belangrijk zijn de ervaringen die onze gasten over ons zeggen. En daarom delen wij graag een aantal van onze ruim 270 recensies die wij van onze gasten mochten ontvangen.

Kelly Blazer

We zijn nu 5 keer bij jullie wezen eten, en elke keer is het weer super! Vanavond had ik de overheerlijke kreeft en mijn vriend de wok en turf. Hij vroeg of het twee keer de ossenhaas kon, en dat was helemaal geen probleem. Ik had aangegeven dat ik allergisch ben voor garnalen en ook rekening meegehouden! Service was ook weer super. Was weer gezellig, komen snel weer eten!

Andre Companje

Geweldig verjaardagsfeest in een geweldige zaal. Perfecte ambiance en nog betere bediening. Gastheerschap (was gastvrouw) van uitmuntende kwaliteit.

Corine CK

Baby shower gehad vandaag..zoals altijd super goed. Daar staat Wills voor. Ze hebben ook echt super personeel. Werken hard. Nooit iets teveel. Fijne meiden.

Martin Klinkhamer

Entourage is mooi en gezellig, de ontvangst hartelijk. De gerechten zijn héérlijk en de bediening laat je je thuis voelen…
Absoluut een aanrader en voor ons zéker reden om nog eens “een avondje Will’s” te plannen….

Astrid de Gier-Leenes

Mooi restaurant, prettige bediening en heerlijk eten! Met een gezelschap van 10 gegeten en iedereen was er zeer tevreden over.

Erik P

In deze zaal kan een feestje gehouden worden hoor👌. Sfeervol ingericht en een vlotte en vriendelijke bediening. Het snackpakket was👍 TOP. Wijnen en bieren naar keuze. Met een leuke zanger erbij kan je hier heerlijk uit je dak gaan.

Wilt u reserveren?

Bent u na het lezen van bovenstaande recensies voornemers om een keer gezellig bij ons te komen lunchen of dineren, is het verstandig om vooraf even te reserveren. 

z

Telefonisch reserveren

030-630 6511