Diner

VOORGERECHTEN WARM

  • DYNAMITE SHRIMPS

    • € 13

    Chilimayonaise | licht beslag | citroen | bosui

  • GAMBA'S

    • € 12

    Knoflook | kruidenboter

  • GEGRATINEERDE GILLARDEAU

    • € 13/21

    Oesters (3 of 6 stuks)

    Hollandaise | broodkruim | kaas

  • BEEF TATAKI

    • € 15

    Ossenhaas | rettich | zeezout

  • CHEF'S SOEP

    • € 8

    Vraag hiernaar bij uw gastheer/vrouw

  • TOMATEN SOEP (V)

    • € 7

    Bosui | Parmezaan | pesto

VOORGERECHTEN KOUD

  • CARPACCIO CLASSIC

    • € 13

    Dungesneden ossenhaas | pesto | Parmezaan | pijnboompit | olijf

  • TRUFFEL CARPACCIO

    • € 14

    Dungesneden ossenhaas | croutons | truffelmayonaise | Parmezaan | rode ui

  • BROODPLATEAU

    • € 5

    Kruidenboter | olijfolie

  • GILLARDEAU OESTERS

    • € 12/20

    (3 of 6 stuks)

    Citroen | vinaigrette | Tabasco

  • DRIELUIK VAN VIS

    • € 14

    Gerookte zalm | Hollandse garnalen | gerookte forel

  • STEAK TARTARE

    • € 15

    Ui | augurk | mosterd | truffel

  • ZALM TARTARE

    • € 13

    Avocado | wasabimayonaise | wakame

VOORGERECHTEN OVERIG

  • CAESAR SALADE

    • € 10

    Kip | romanasla | caesar dressing

  • KIP ORANGE

    • € 11

    Kippendij | gemarineerd | zoet | gefrituurd

  • GEITENKAAS SALADE (V)

    • € 10

    Geitenkaas | honing | ui | paprika

3 GANGEN MENU

€ 29,-

VOORGERECHTEN

keuze uit


Soep van de Chef

*

Tomatensoep

*

Vitello Tonato

*

Gerookte Kipmousse

*

Feta Salade

HOOFDGERECHTEN

keuze uit


Zalmmootje

*

Kipsaté

*

Varkenshaas Medaillons

*

Spare Ribs

DESSERT

keuze uit


Warme Apfelstrudel

*

Duo van IJs met slagroom

HOOFDGERECHTEN VLEES

  • TOURNEDOS

    • € 29

    Sauskeuze: champignon | peper | stroganoff

  • SATÉ VAN DE HAAS

    • € 19

    Huisgemaakte atjar tjampoer | pindasaus | kroepoek

  • VARKENSHAAS

    • € 21

    Gegratineerd | brie

    Sauskeuze: champignon | peper | stroganoff

  • NOORD AMERIKAANSE RIB-EYE (300 GRAM)

    • € 34

    Sauskeuze: champignon | peper | stroganoff

HOOFDGERECHTEN VIS

  • ZEEBAARS

    • € 22

    Mosterdsaus | Basilicum

  • ZEETONG

    • € 39

    Citroen | roomboter

  • CATCH OF THE DAY

    • € dagprijs

    Vraag hiernaar bij uw gastheer/vrouw

HOOFDGERECHTEN SPECIALITEITEN

  • SIZZLING OSSENHAAS

    • € 26

    Zwarte peper | gember | sesam

  • WOK EN TURF

    • € 25

    Gamba's | ossenhaas | teriyaki saus

  • PASTA TRUFFEL (V)

    • € 19

    Geflambeerd uit de Parmezaan | bospaddenstoelen | witte wijn

  • VEGA VAN DE CHEF (V)

    • € 18

    Vraag hiernaar bij uw gastheer/vrouw

NAGERECHTEN

  • RED VELVET CAKE

    • € 10

    Frambozen ijs

  • CHOCOBOL

    • € 11

    Fudge | witte chocolade ijs | chocoladesaus

  • VRUCHTENBAVAROIS

    • € 8

    Luchtige pudding

  • TIRAMISU

    • € 8

    Mascarpone | lange vingers | amaretto

  • DAME BLANCHE

    • € 7

    Vanille-ijs | slagroom | lauwwarme pure chocoladesaus

  • KAASPLATEAU & EEN GLAASJE RODE PORT

    • € 14

    Camembert | echte Limburger | Barolo | Grotkaas | St. Agur

KOFFIESPECIALS

  • IRISH COFFEE

    • € 8

    Ierse whiskey | slagroom

  • FRENCH COFFEE

    • € 8

    Grand marnier | slagroom

  • ITALIAN COFFEE

    • € 8

    Amaretto | slagroom

  • SPANISH COFFEE

    • € 8

    Tia maria | slagroom

  • COFFEE 43

    • € 8

    Licor 43 | slagroom

  • BAILEYS COFFEE

    • € 8

    Baileys | slagroom